Frisq: FRISQ i samarbete med flera andra ledande e-hälsobolag – presenteras på E-hälsomässan Vitalis

För att svara upp mot vården och omsorgens behov förstärks nu samarbetet inom e-hälsans ekosystem. Genom ett samarbete mellan flera av branschens ledande aktörer, möts de krav och förväntningar som ställs på de nya vårdinformationsmiljöerna, både i Sverige och utomlands.

Samarbetet kommer att presenteras i CompuGroup Medical (CGM):s monter på tisdag 21 maj på E-hälsomässan Vitalis och på scenen är Leif Tüll VD för CGM Sverige, Andreas Waldo Nordenchef InterSystems, Martin Irding, VD FRISQ, Maria Ehrndal, chef offentlig sektor CGI och Jan E Larsson Senior Advisor Cambio Healthcare Systems.
Missa inte tiderna i CGM:s monter B08:20.
Tisdag 13.00-13.30
Onsdag 10.00-10.30
Om CompuGroup Medical (CGM)

CGM är en internationell koncern inom området e-hälsa med cirka 5 000 medarbetare med lång och bred erfarenhet och kompetens inom områden som medicinsk informatik, teknisk arkitektur samt kunskap kring vårdverksamheternas egna processer. Vi finns representerade med kontor i 19 länder och en stor kundbas i 55 länder. Våra e-hälsolösningar stödjer verksamhetsbehoven inom hälso- och sjukvård, social service, rehabilitering, laboratorier, tandvård, företagshälsovård, barnhälsovård och elevhälsa. Vår övergripande vision "Synchronizing healthcare" genomsyrar allt vårt arbete.
Om Cambio HealthCare Systems

Cambio Healthcare Systems är en av nordens ledande leverantörer av vårdinformationssystem och en växande aktör på den europeiska marknaden med idag drygt 100 000 användare vid akut- och universitetssjukhus, specialist- och öppenvårdsenheter.
Om InterSystems

InterSystems levererar informationslösningar för sjukvården och andra sektorer där tillgången till rätt information är en fråga om liv och död. Varje dag används våra lösningar av miljontals människor i fler än hundra länder.
Om CGI

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med våra kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.
Om FRISQ

Healthtech-bolaget FRISQ utvecklar globalt skalbara digitala verktyg för interaktiv kommunikation mellan de olika aktörerna i vårdkedjan.
För ytterligare information:
Martin Irding, VD FRISQ
Tel: +46 (0)8 120 131 21
martin.irding@frisq.se
FRISQ är sedan 2016 listat på Nasdaq First North – Stockholm under kortnamnet "FRISQ". FNCA Sweden AB är FRISQ:s Certified Adviser. Tel +46 (0)8 528 00 399, info@fnca.se
FRISQ:s pressmeddelanden finns tillgängliga på www.frisqholding.se

No products in the cart.