Månadsbrev och inbjudan till kapitalmarknadsdagen (webinar)

De första månaderna i år har varit väldigt betydelsefulla för FRISQ, inte bara när det gäller våra pilotprojekt som ger oss mycket uppmuntrande feedback från medarbetare i vården såväl som något ökade intäkter, utan också utvecklingen av vår produkt, dess arkitektur och hur vi tar oss an marknaden kommersiellt. Samtidigt börjar vår bransch långsamt se bortom den utdragna, akuta fasen av covid-19 och öka fokus på nästa steg i digitaliseringen av vårdprocesser. Jag tror att vi kan använda Q1 som ett viktigt kvartal att bygga från.

Mot denna bakgrund har jag glädjen att bjuda in dig till en kapitalmarknadsdag, i webinar-form, torsdagen den 20 maj 2021 kl. 16.00-17.15.

Syftet med dagen är att presentera den innovativa utvecklingen av vår plattform, var vi är i våra kommersiella planer samt några mer djuplodande presentationer av den nuvarande marknaden för healthtech.

Punkter i programmet

  • Styrelsens ordförande Mats Lindstrand öppnar sessionen.
  • George Thaw, VD, presenterar sin syn på 2021.
  • Peter Elleby, Chief Technical Adviser, och Casper Winsnes, Chief Innovation Officer, presenterar den innovativa utvecklingen av FRISQ Care.
  • Sir David Haslam, Fellow vid Royal College of Physicians, presenterar sin syn på den aktuella vårdsmarknaden och behovet av en plattform som FRISQ Care.
  • Thorleif Nilsen, affärsområdeschef på Capio, förklarar sin syn på partnerskapet med FRISQ.
  • Frågor och svar

Presentationerna kommer att hållas på engelska.

För att registrera dig och, före evenemanget, få en länk till det digitala mötet, skicka ett mejl till: investor@frisq.se

Mottagarna av detta nyhetsbrev ombeds också att notera att eftersom vi förväntar oss att kunna släppa nyheter på en mer återkommande basis framgent, planerar vi att sluta skicka ut nyhetsbrev regelbundet. Nyhetsbrev skickas endast ut som ett komplement om och när vi ser att vi inte har släppt nyheter på en månad eller så. Jag hoppas att du ser fram emot att följa våra framsteg genom pressmeddelanden och de finansiella kvartalsrapporterna.

George Thaw,
VD, FRISQ

No products in the cart.