NOSA får sin första beställning från tjeckisk distributör

NOSA har mottagit sin första order från en distributör i Tjeckien. Det var efter att flertalet poliser i landet börjat efterfråga NOSA plugs som LT Sezam valde att ta in och börja sälja produkten. LT Sezam har ett skräddarsytt sortiment, anpassat för kunder inom law enforcement och kriminalvård. Polis och räddningstjänst är en av Nosas prioriterade kundsegment; de är ofta utsatta för påfrestande arbetssituationer där dålig lukt kan förekomma vilket gör dem till potentiella stor-användare och de är även ofta “Early adopters”.

Även om Tjeckien inte är en prioriterad marknad är det en intressant marknad med relativt stor potential, givet sina 10,5 miljoner invånare, över 50 tusen poliser, 370 tusen vårdanställda, samt det faktum att det finns synergier och spill-over från några av NOSAs mest prioriterade intilliggande geografiska marknader. 

“Vi är givetvis väldigt glada över att få förtroende från och få samarbeta med en av de främsta distributörerna inom en av våra prioriterade samhällskritiska funktioner, “Law enforcement”, i Tjeckien. Vi ser fram emot att få äntra denna nya marknad tillsammans och är övertygade om att samarbetet kommer att öppna upp även för våra andra lösningar, säger Adrian Liljefors, VD på Nosa Plugs.

Lt Sezam är en förhållandevis liten distributör och beräknas inte påverka årets resultat nämnvärt.

No products in the cart.