Ulrika Jones ny CFO

FRISQ har utsett Ulrika Jones till ny Chief Financial Officer. Jones ansluter till företaget som digitaliserar vårdprocesser efter att tidigare haft det finansiella ansvaret i unga, framgångsrika verksamheter såsom Linas Matkasse, Speqtra och Bambuser.

FRISQ Holding meddelade idag att Ulrika Jones har utsetts till ny Chief Financial Officer (CFO) för FRISQ Holding AB. Hon tillträder rollen efter publiceringen av Q1-rapporten.

Ulrika Jones är en erfaren CFO. Hon var senast Group CFO på Linas Matkasse och bland erfarenheterna innan dess ingår Group CFO på Speqtra, CFO på Bambuser, CFO och Head of Legal på Bisnode Sverige, CFO på Yellowbird och Head of Legal på Zodiak Media.

"Jag är väldigt glad att Ulrika har accepterat rollen som CFO för FRISQ. Hennes kombinerade juridiska och finansiella färdigheter och hennes omfattande erfarenheter från framgångsrika satsningar i nya, innovativa branscher kommer att vara värdefulla för FRISQ när vi går från produktskalning och pilotprojekt till mer omfattande kontrakt. Eftersom Annika har åtagit sig att fortsätta stödja FRISQ fram till minst publiceringen av Q2-rapporten har vi dessutom den fantastiska möjligheten att efter behov kunna dra nytta av expertisen från två väldigt erfarna resurser”, säger George Thaw, VD på FRISQ.

Ulrika Jones ersätter Annika Muskantor, företagets CFO under de senaste 1,5 åren, som kommer att flytta närmare sin familj. ”Covid-19 har gjort pendling nästan omöjligt – och trots att ett vaccin närmar sig kommer resande sannolikt att vara komplicerat ännu en längre tid. Men jag är verkligen glad att FRISQ har Ulrika ombord inför den kommersialiseringsfas som företaget har påbörjat”, säger Annika Muskantor.

No products in the cart.